• Solfilm till Volvo XC90. Färdigskuren solfilm till alla Volvo bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volvo XC90199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Volvo XC90 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volvo XC90 årsmodeller från år 2002 och framåt. Volvo XC90 har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna oavsett karossmodell. 

Observera att det finns två olika karossmodeller på Volvo XC90 i årsmodellen år 2015 så att du väljer rätt! 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volvo XC90 till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor). Med solfilm på alla sju eller nio rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volvo XC90. Beställer du solfilm till bakdörrar ingår givetvis solfilm till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras  på din Volvo XC90 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volvo XC90 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volvo XC90 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!