• Solfilm till Citroën Jumpy LWB. Solfilm till alla Citroën bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Citroen Jumpy L2499 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Citroen Jumpy L2 (LWB) alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Citroen Jumpy LWB årsmodeller från år 2007 och framåt. Citroen Jumpy LWB har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en ruta på bagageluckan, två rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna (varav den ena rutan är delad i två mindre fönster) samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att Citroen Jumpy finns i två olika karosslängder, L1 SWB (short wheel base) och L2 LWB (long wheel base). Det som skiljer dem åt är längden på bakersta sidorutan. Detta är solfilm till Citroen Jumpy LWB. Solfilm till Citroen Jumpy SWB säljs separat.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Citroen Jumpy LWB till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Citroen Jumpy LWB.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Citroen Jumpy LWB med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Citroen Jumpy LWB för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Citroen Jumpy LWB t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!