• Solfilm till Citroën DS5. Färdigskuren solfilm till alla Citroën bilar från EVOFILM®.

95% Dark Black
Svart film. Ingen insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
80% Black
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Citroën DS5 kombi199 kr

99 kr

Solfilm till Citroën DS5 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Citroën DS5 årsmodeller från år 2011 och framåt. Citroën DS5 har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet, två rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Citroën DS5 till ett reducerat pris! Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Citroën DS5. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Citroën DS5 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Citroën DS5 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Citroën DS5 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!