• Solfilm till Citroën Berlingo. Solfilm till alla Citroën bilar

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Citroën Berlingo L1199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Citroën Berlingo L1 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Citroen Berlingo årsmodeller från år 1996 och framåt. Citroen Berlingo har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta, två rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna.

Observera att det finns olika karossmodeller på Citroën Berlingo i årsmodell 2008 och 2018 så att du väljer rätt!

Köp till solfilm för framdörrarna på din Citroen Berlingo till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Citroen Berlingo.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Citroen Berlingo med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Citroen Berlingo för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Citroen Berlingo t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!