• Solfilm till Fiat Punto. Färdigskuren solfilm till alla Fiat bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Fiat Punto 5-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Fiat Punto 5-d alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Fiat Punto 5-d årsmodeller från år 1993 till 2016. Fiat Punto 5-d har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor på passagerardörrarna, bakrutan samt två rutor i framdörrarna.

Observera att det finns olika karossmodeller på Fiat Punto 5-d i årsmodellerna 1999 och 2006-2007 så att du väljer rätt!. Årsmodell 2006 och 2007 finns i både den äldre och den nyare modellen. 99-06/07 modell typ 188 och 2006 och framåt modell typ 199.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Fiat Punto 5-d till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Fiat Punto 5-d.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Fiat Punto 5-d med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Fiat Punto 5-d för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Fiat Punto 5-d t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!