• Solfilm till Fiat Stilo 3-dörrar. Färdigskuren solfilm till alla Fiat bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Fiat Stilo 3-d199 kr

Solfilm till Fiat Stilo 3-dörrar alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Fiat 3-dörrar årsmodeller från år 2001 till 2008. Fiat Stilo 3-dörrar har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta, två rutor på passagerarutrymmet samt två rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Fiat Stilo 3-dörrar  till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Fiat Stilo 3-dörrar.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Fiat Stilo 3-dörrar med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Fiat Stilo 3-dörrar för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Fiat Stilo 3-dörrar t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!