• Solfilm till Skoda Citigo 3-dörrar. Solfilm till alla Skoda bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Skoda Citigo 3-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Skoda Citigo 3-dörrar alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla 3-dörrars Skoda Citigo årsmodeller från år 2011 och framåt. 3-dörrars Skoda Citigo har tre  rutor bakom föraren (bakom B-stolpen), bakrutan, två rutor på passagerarutrymmet samt två rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din 3-dörrars Skoda Citigo till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren).Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare 3-dörrars Skoda Citigo. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din 3-dörrars Skoda Citigo med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla 3-dörrars Skoda Citigo för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din 3-dörrars Skoda Citigo t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!