• Solfilm till Subaru Impreza sedan. Färdigskuren solfilm till alla Subaru bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Subaru Impreza sedan499 kr

199 kr

Solfilm till Subaru Impreza alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Subaru Impreza sedan årsmodeller från år 2001 och framåt. Subaru Impreza sedan har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta, fyra rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. Äldre modeller har två rutor i passagerardörrarna och två rutor i framdörrarna.

Observera att det kan finnas lika karosser i årsmodellerna 2008 och 2013 så att du väljer rätt!

Köp till solfilm för framdörrarna på din Subaru Impreza sedan till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Subaru Impreza sedan. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Subaru Impreza sedan med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Subaru Impreza sedan för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Subaru Impreza sedan t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!