• Solfilm till Audi A4 Avant.
  • Solfilm Audi A4 Avant. Färdigskuren solfilm till alla Audi från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Audi A4 Avant199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Audi A4 Avant (kombi) alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Audi A4 Avant (kombi) årsmodeller från år 1994 och framåt. Audi A4 Avant har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Audi A4 Avant i årsmodellerna år 2001, 2008 och 2015 så att du väljer rätt! 1996-2001 modell B5, 2001-2008 modell B6 eller B7, 2008-2015 modell B8 och from 2015 modell B9. Notera även att Audi A4 Allroad (Quattro) har B8 karossen även om den har tillverkningsår 2007.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Audi A4 Avant till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Audi A4 Avant.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Audi A4 Avant med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Audi A4 Avant för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Audi A4 Avant t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!