• Solfilm till Audi A8 Limo. Färdigskuren solfilm till alla Audi bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Audi A8 Limo199 kr

Solfilm till Audi A8 Limo alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Audi A8 Limo årsmodeller från år 1994 och framåt. Audi A8 Limo har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav  två rutor på passagerardörrarna, två rutor bakom passagerardörrarna, bakrutan samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Audi A8 Limo i årsmodellerna år 2003,  2010 och 2018 så att du väljer rätt! Detta är solfilm till den långa karossen.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Audi A8 Limo till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Audi A8 Limo.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Audi A8 Limo med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Audi A8 Limo för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Audi A8 Limo t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!