• Solfilm till Audi A3. Färdigskuren solfilm till alla Audi bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Audi A3 3-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Audi A3 (halvkombi) alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Audi A3 Hatchback (halvkombi 3-dörrar) årsmodeller från år 1996 och framåt. Audi A3 har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor i passagerarutrymmet, bakrutan samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Audi A3 i årsmodellerna år 2003 och år 2013 så att du väljer rätt! 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Audi A3 till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Audi A3.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Audi A3 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Audi A3 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Audi A3 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!