• Solfilm till VW Caddy Maxi Crew.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volkswagen Caddy Maxi Crew199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Volkswagen Caddy Maxi Crew alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Caddy Maxi Crew årsmodeller från år 2007 och framåt. Volkswagen Caddy Maxi Crew har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en i bakluckan, och två rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Volkswagen Caddy Maxi Crew i årsmodell år 2020 så att du väljer rätt!

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volkswagen Caddy Maxi Crew till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volkswagen Caddy Maxi Crew. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Volkswagen Caddy Maxi Crew med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Caddy Maxi Crew för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volkswagen Caddy Maxi Crew t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen får du en ny solfilm utan kostnad!