• Solfilm till Volkswagen Passat kombi. Solfilm till alla Volkswagen från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Solfilm Volkswagen Passat kombi995.00 kr

845.75 kr

  • Limfri film för enkel montering
  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar

  • För enstaka filmer klicka här
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Volkswagen Passat kombi alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Passat Variant (kombi) årsmodeller från år 1994 och framåt. Nya Volkswagen Passat har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet, fyra rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. Volkswagen Passat före 2015 har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet, två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Volkswagen Passat kombi i årsmodellerna år 1997, 2005 och 2015 så att du väljer rätt!  1997 årsmodell finns med två olika karosser,  1996-1997 och 1997-2005. Den tidigare modellen har på bakrutan en stor utskärning i nederkant för bromsljuset och rak överkant medan den senare har utskärning för torkarmotor i nederkant och för bromsljus i överkant.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volkswagen Passat till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volkswagen Passat. Beställer du solfilm till fram- eller bakdörrar ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

PASSA PÅ ATT FRÄSCHA UPP BILEN MED EVOBRITE BILVÅRDSPRODUKTER