• Solfilm till Volkswagen Passat kombi. Solfilm till alla Volkswagen från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volkswagen Passat kombi199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Volkswagen Passat kombi alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Passat Variant (kombi) årsmodeller från år 1994 och framåt. Nya Volkswagen Passat har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet, fyra rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. Volkswagen Passat före 2015 har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet, två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Volkswagen Passat kombi i årsmodellerna år 1997, 2005 och 2015 så att du väljer rätt!  1997 årsmodell finns med två olika karosser,  1996-1997 och 1997-2005. Den tidigare modellen har på bakrutan en stor utskärning i nederkant för bromsljuset och rak överkant medan den senare har utskärning för torkarmotor i nederkant och för bromsljus i överkant.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volkswagen Passat till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volkswagen Passat. Beställer du solfilm till fram- eller bakdörrar ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Volkswagen Passat med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Passat för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volkswagen Passat t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!