• Solfilm till Volkswagen Caddy Life. Solfilm till alla Volkswagen bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volkswagen Caddy Life199 kr

Solfilm till Caddy Life alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Caddy Life årsmodeller från år 2004 och framåt. Volkswagen Caddy Life har fem rutor bakom föraren, sex rutor om bakrutan är delad (men vi räknar det som en ruta vid beställning) två rutor i bagagerummet samt två rutor på passagerarutrymmet samt fyra rutor i framdörrarna. När du beställer ett paket med solfilm till Volkswagen Caddy Life vänligen välj rätt alternativ för hel eller delad bakruta. Volkswagen Caddy Life finns i lite olika varianter. Har du en annan variant av Volkswagen Caddy Life än vad som beskrivs här kontakta oss för mer information.

Observera att det finns tre olika modeller på Volkswagen Caddy, Caddy Van, Caddy Life och Caddy Maxi. Detta är solfilm till Volkswagen Caddy Life. Solfilm till övriga modeller av Volkswagen Caddy säljs separat.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volkswagen Caddy Life till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volkswagen Caddy Life. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Volkswagen Caddy Life med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Caddy Life för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volkswagen Caddy Life t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!