• Solfilm till Volkswagen Polo 3-dörrar. Solfilm till alla Volkswagen bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volkswagen Polo 3-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Volkswagen Polo 3-dörrar alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Polo 3-dörrar årsmodeller från år 1994 och framåt. Volkswagen Polo 3-dörrar har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Volkswagen Polo 3-dörrar i årsmodellerna år 2002, 2005 och 2009 så att du väljer rätt!  1994-2002 modell A03, 2002-2005 modell A03 facelift, 2005-2009 modell A04 och från 2009 modell A05.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volkswagen Polo 3-dörrar till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volkswagen Polo 3-dörrar.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Volkswagen Polo 3-dörrar med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Polo 3-dörrar för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volkswagen Polo 3-dörrar t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!