• Solfilm till Volkswagen Golf Sportsvan. Solfilm till alla Volkswagen bilar från EVOFILM®.

95% Dark Black
Svart film. Ingen insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
80% Black
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volkswagen Golf Sportsvan199 kr

99 kr

Solfilm till Volkswagen Golf Sportsvan alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Golf Sportsvan årsmodeller från år 2014 och framåt. Volkswagen Sportsvan har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och fyra rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. Golf Sportsvan hette fram till 2013 Golf Plus.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volkswagen Sportsvan till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla nio rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volkswagen Sportsvan. Beställer du solfilm till fram- eller bakdörrar på nya Volkswagen Sportsvan ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Volkswagen Sportsvan med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Sportsvan för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volkswagen Sportsvan t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!