• Solfilm till VW T6 van.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Solfilm Volkswagen T6 Van599.00 kr

  • Limfri film för enkel montering
  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar

  • För enstaka filmer klicka här
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Volkswagen T6 Van (skåp) alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volkswagen T6 Van (skåp)  årsmodeller från år 2015 och framåt. Volkswagen T6 Van har en bakruta, hel eller delad, och två rutor i framdörrarna. Vissa modeller har också en skjutdörr på sidan.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volkswagen T6 Van till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volkswagen T6 Van. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Volkswagen T6 Van med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volkswagen T6 Van för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volkswagen T6 Van t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!

PASSA PÅ ATT FRÄSCHA UPP BILEN MED EVOBRITE BILVÅRDSPRODUKTER