• Solfilm BMW X5. Färdigskuren solfilm till alla BMW från EVOFILM®.

95% Dark Black
Svart film. Ingen insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
80% Black
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

BMW X5199 kr

99 kr

Solfilm till BMW X5 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla BMW X5 årsmodeller från år 2000 och framåt. BMW X5 har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på BMW X5 i årsmodellerna år 2006 och 2013 så att du väljer rätt! 2000-2006 modell E53, 2006-2013 modell E70, och från 2013 modell F15.

Köp till solfilm för framdörrarna på din BMW X5 till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla nio rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare BMW X5. Beställer du solfilm bara till bakdörrarna ingår givetvis solfilm till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din BMW X5 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla BMW X5 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din BMW X5 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!