• Solfilm till BMW 6-serie coupé. Färdigskuren solfilm till alla BMW bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

BMW 6-serie coupé199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till BMW 6-serie Coupé alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla BMW 6-serie coupé årsmodeller från år 2003 till 2017. BMW 6-serie coupé har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor på passagerarplats, bakrutan  samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på BMW 6-serie coupé i årsmodell 2011 så att du väljer rätt! 2003-2011 modell E63 och från 2011 till 2017 modell F13.

Köp till solfilm för framdörrarna på din BMW 6-serie coupé till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare BMW 6-serie coupé.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din BMW 6-serie coupé med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla BMW 6-serie coupé för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din BMW 6-serie coupé t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!