• Solfilm till BMW 6-serie Gran Coupé. Färdigskuren solfilm till alla BMW bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

BMW 6-serie Gran Coupé199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till BMW 6-serie Gran Coupé alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla BMW 6-serie Gran Coupé årsmodeller från år 2012 och framåt. BMW 6-serie Gran Coupé har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta, och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din BMW 6-serie Gran Coupé till ett reducerat pris! Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare BMW 6-serie Gran Coupé.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din BMW 6-serie Gran Coupé med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla BMW 6-serie Gran Coupé för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din BMW 6-serie Gran Coupé t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!