• Solfilm till Ford Ka. Färdigskuren solfilm till alla Ford bilar från EVOFILM®.

95% Dark Black
Svart film. Ingen insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
80% Black
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Ford Ka 3-d199 kr

99 kr

Solfilm till Ford Ka alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Ford Ka årsmodeller från år 1996 och framåt. Ford Ka har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor på passagerarutrymmet, bakrutan samt två rutor i framdörrarna. Vill du bara ha film till passagerarrutorna väljer du "bakdörr". 

Observera att det finns olika karossmodeller på Ford Ka i årsmodell 2008 så att du väljer rätt! 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Ford Ka till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Ford Ka.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Ford Ka med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Ford Ka för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Ford Ka t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!