• Solfilm till Ford Mondeo sedan. Färdigskuren solfilm till alla Ford bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Ford Mondeo sedan199 kr

Solfilm till Ford Mondeo sedan alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Ford Mondeo sedan årsmodeller från år 1993 och framåt. Ford Mondeo sedan har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Ford Mondeo sedan i årsmodellerna år 2000 och 2007 så att du väljer rätt! 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Ford Mondeo till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla  rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Ford Mondeo sedan.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning   och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Ford Mondeo sedan med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Ford Mondeo sedan för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Ford Mondeo sedan t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!