• Solfilm till Ford Ranger. Färdigskuren solfilm till alla Ford bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Ford Ranger199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Ford Ranger alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Ford Ranger Double Cab årsmodeller från år 2007 och framåt. Ford Ranger Double Cab har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta  och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Ford Ranger Double Cab är modellen som har riktigt baksäte jämfört med Ford Ranger Super Cab som har ett litet passagerarsäte. Kontakta oss om du vill ha solfilm till din Ford Ranger Super Cab så fixar vi det!

Köp till solfilm för framdörrarna på din Ford Ranger till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Ford Ranger.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Ford Ranger med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Ford Ranger för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Ford Ranger t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!