• Solfilm till Ford Grand Tourneo Connect.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Ford Grand Tourneo Connect199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Ford Grand Tourneo Connect L2 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Ford Grand Tourneo Connect årsmodeller från år 2013 och framåt. Ford Grand Tourneo Connect har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen). Bakrutan är antingen hel eller delad, det finns två rutor i bagagerummet och fyra rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Ford Grand Tourneo Connect till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Ford Grand Tourneo Connect. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Ford Grand Tourneo Connect med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Ford Grand Tourneo Connect för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Ford Grand Tourneo Connect t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!