• Solfilm till Ford Mondeo. Färdigskuren solfilm till alla Ford bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Ford Mondeo kombi199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Ford Mondeo alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Ford Mondeo årsmodeller från år 1993 och framåt. Ford Mondeo har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Ford Mondeo 2000-2007 har sju rutor bakom föraren varav tre rutor i bagagerummet och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Nya Ford Mondeo från 2015 har fyra rutor i framdörrarna. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

Observera att det finns olika karossmodeller på Ford Mondeo i årsmodellerna år 2000, 2007 och 2015 så att du väljer rätt! 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Ford Mondeo till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla  rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Ford Mondeo.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Ford Mondeo med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Ford Mondeo för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Ford Mondeo t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!