• Solfilm Ford Transit Custom van

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Ford Transit Custom van199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Ford Transit Custom van alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Ford Transit Custom van årsmodeller från år 2013 och framåt. Ford Transit Custom van har en ruta bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta (delad) och samt fyra rutor i framdörrarna. Vissa modeller har även en skjutdörr med en ruta i.

OBS! Det här är solfilm till modellen av Ford Transit Custom crew som har två bakdörrar,  INTE till modellen med baklucka.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Ford Transit Custom van till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Ford Transit Custom van . Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Ford Transit Custom van med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Ford Transit Custom van för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Ford Transit Custom van t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!