• Solfilm til Pontiac Trans Am. Færdigskåret solfilm til alle Pontiac biler.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Pontiac Trans Am199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Pontiac Trans Am alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Pontiac Trans Am årsmodeller från år 1975 till 2002. Pontiac Trans Am är en variant av Pontiac Firebird med bl.a. en kraftfullare motor och räknas ofta som en egen bilmodell trots att karossen är den samma som på Pontiac Firebird. Pontiac Trans Am har inga rutor bakom föraren annat än bakrutan.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Pontiac Trans Am till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Pontiac Trans Am. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Pontiac Trans Am med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Pontiac Trans Am för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Pontiac Trans Am t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!