Tvätta bilen

Professionell bilvård med EVOBRITE för smarta bilägare

Med EVOBRITEs professionella bilvårdsprodukter tar du kontrollen över din bils utseende. Våra produkter är speciellt framtagna för att ge dig samma högkvalitativa resultat som proffsen men i mindre förpackningar till mindre utlägg.  

Så varför inte passa på att ge din bil en uppfräschning när du monterar solfilm?

Tröttnat på halvhjärtade resultat och dyra besök hos bilvårdsanläggningar?

Tvätta bilen själv med proffsprodukter istället och förvandla din bil till ett rullande mästerverk idag! Upptäck hela vårt sortiment av EVOBRITE bilvårdsprodukter. Enkelt. Effektivt. Prisvärt.

  • Interiörrengöring: Ge din bils inre den omsorg den förtjänar. Djuprengörande och effektivt, utan att skada material.
  • Bilschampo: Få en spegelblank finish på lacken med vårt avancerade bilschampo. Enkelt, snabbt och med strålande resultat.
  • Fälgrengöring: Lys upp dina hjul med vår kraftfulla fälgrengöring. Tar bort bromsdamm och smuts utan ansträngning.

EVOBRITE - Mindre förpackning - Mindre pris - Mindre risk för miljöpåverkan - Bättre resultat

EVOBRITE Bilvårdsprodukter för dig som inte kompromissar med kvaliteten men heller inte vill betala för mycket. För handen på hjärtat hur kul är det att köpa bilvårdsprodukter för många tusenlappar, produkter som levereras i stora flaskor, och som bara blir liggandes i hyllan efter första tvätten? Bättre då att köpa en mindre förpackning för en mindre peng, göra jobbet tex i samband med en vårstädning av bilen, kanske när man monterar solfilm på bilen inför våren och sommaren och sen med gott samvete njuta av en ren, fräsch och snygg bil! 

Och med en mindre förpackning blir det mindre miljöpåverkan både vid transport och återvinning. Dessutom minskar risken för att man slänger halvfulla förpackningar med bilvårdsprodukter som innehåller miljöskadliga produkter i vanliga sopor. Inte helt tömda förpackningar med bilvårdsprodukter ska sorteras som farligt avfall på återvinningsstationen. Nä, bättre då att köpa en mindre förpackning (för en mindre peng) och använda innehållet och så att man kan slänga en tom förpackning i sorteringen. 

Det är därför väljer vi att sälja EVOBRITE bilvårdsprodukter i mindre förpackningar (50-250 ml)  än branschen i övrigt (500-2000 ml). Det blir mindre kostnader, ett mindre pris och en mindre miljöpåverkan. Vi tror att det är ett smart val för alla som gillar sin bil.