EVOBRITE Kem

Köp 4 valfria produkter betala för 3

Det ska inte bara vara enkelt och roligt att ta hand om sin bil, det ska vara billigt också. Köp fyra valfria bilvårdsprodukter så bjuder vi på den billigaste. Du får blanda hur du vill, välj mellan kem, tvättsvampar, tvättborstar och torkdukar mm. 

EVOBRITE Bilvård- Mindre förpackning - Mindre pris - Mindre risk för miljöpåverkan - Bättre resultat

EVOBRITE  Bilvårdsprodukter för dig som inte kompromissar med kvaliteten men  heller inte vill betala för mycket. För handen på hjärtat hur kul är det  att köpa bilvårdsprodukter för många tusenlappar, produkter som  levereras i stora flaskor, och som bara blir liggandes i garaget efter  första tvätten? Bättre då att köpa en mindre förpackning för en mindre  peng, göra jobbet tex i samband med en vårstädning av bilen eller när  man monterar solfilm på bilen inför sommaren och sen med gott samvete  njuta av en ren, fräsch och snygg bil! 

Och med en mindre  förpackning blir det mindre miljöpåverkan både vid transport och  återvinning. Dessutom minskar risken för att man slänger halvfulla  förpackningar med bilvårdsprodukter som innehåller miljöskadliga  produkter i vanliga sopor. Inte helt tömda förpackningar med  bilvårdsprodukter ska sorteras som farligt avfall på  återvinningsstationen. Bättre då att köpa en mindre förpackning för en  mindre peng, använda innehållet och så att man kan lägga en tom  förpackning i återvinningen. 

Det är bl.a. därför väljer vi att  sälja EVOBRITE bilvårdsprodukter i mindre förpackningar (50-250 ml)  än  vad branschen i övrigt gör (500-2000 ml). Det blir mindre kostnader, ett  mindre priser och en förhoppningsvis mindre miljöpåverkan. Vi tror att  det är ett smart val för alla som gillar sin bil.