• Solfilm till Corvette FRC coupé. Färdigskuren solfilm till alla Corvette bilar

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Chevrolet Corvette coupé199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Corvette coupé / FRC alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Chevrolet Corvette coupé årsmodeller från år 1997 till 2004. Corvette C5 coupé har endast en bakruta samt två rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Chevrolet Corvette coupé till ett reducerat pris! Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Corvette. (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren).

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Chevrolet Corvette coupé med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Chevrolet Corvette coupé för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Corvette coupé t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!