• Solfilm till Dodge Ram cab. Färdigskuren solfilm till alla Dodge bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Dodge Ram Quad199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Dodge Ram Quad Cab alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Dodge Ram Quad Cab årsmodeller från år 2010 och framåt. Dodge Ram Quad Cab har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta  och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Dodge Ram Quad Cab är modellen som har mindre baksäte jämfört med Dodge Ram Crew Cab som har ett riktigt passagerarsäte.

Dodge Ram Quad Cab innefattar modellerna Dodge Ram 1500, Dodge Ram 2500, Dodge Ram 3500 och Dodge Ram 4500.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Dodge Ram Quad Cab till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Dodge Ram Quad Cab.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Dodge Ram Quad Cab med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Dodge Ram Quad Cab för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Dodge Ram Quad Cab t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!