• Solfilm till Honda HRV. Färdigskuren solfilm till alla Honda bilar från EVOFILM®.

95% Dark Black
Svart film. Ingen insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
80% Black
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Honda HRV199 kr

99 kr

Solfilm till Honda HRV alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Honda HRV årsmodeller från år 2015 och framåt. Honda HRV har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor på passagerardörrarna, bakrutan samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns en tidigare modell av Honda HRV, en 3-dörrars modell, som tillverkades mellan 1999-2006 så att du väljer rätt modell!

Köp till solfilm för framdörrarna på din Honda HRV till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Honda HRV.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Honda HRV med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Honda HRV för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Honda HRV t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!