• Solfilm till Kia Sorrento. Solfilm till alla Kia bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Kia Sorrento199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Kia Sorrento alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Kia Sorrento årsmodeller från år 2002 och framåt. Kia Sorrento från 2009 och framåt har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Årsmodellerna av Kia Sorrento från 2002-2009 har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Kia Sorrento i årsmodellerna år 2009, 2015 och 2020 så att du väljer rätt!

Köp till solfilm för framdörrarna på din Kia Sorrento till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Kia Sorrento.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Kia Sorrento med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Kia Sorrento för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Kia Sorrento t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!