EVOGEL

EVOGEL.
En liten produkt som gör stor skillnad!

Ingår utan extra kostnad!

EVOGEL är en monteringsgelé för montering av solfilm på bilar. Gelén appliceras i ett tunt lager runt rutans kant med en svamppensel (medföljer) innan montering av filmen. Gelén är transparent och luktfri och fungerar som en extra vidhäftning på filmens kanter tex på rutor med rasterprickar. Givetvis är gelén helt osynlig när monteringen har torkat och den lätt att tvätta bort om man vill ta av solfilmen. EVOGEL är en världsunik produkt som vi på EVOFILM är helt ensamma om - den finns bara hos oss - och ingår givetvis utan extra kostnad i vårt fina verktygskit. (EVOGEL säljs inte separat utan fås endast vid köp av EVOFILM.) 

No more kantsläpp med EVOGEL!
Kantsläpp efter montering av solfilm kan hända den bäste. Oftast beror det på en kombination av brist i rengöring slarvig skrapning och för snabb torkning. Med EVOGEL minskar risken för kantsläpp då gelén fungerar som ett osynligt "lim" som håller fast kanten på filmen under torkningen.


Ingredients: Water, VP/VA, Copolymer, Triethanolamine, Acrylates Crosspolymer-3, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycering.