• Solfilm till Alfa Romeo 159 sedan. Färdigskuren solfilm till alla Alfa Romeo bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Alfa Romeo 159 sedan199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Alfa Romeo 159 sedan alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Alfa Romeo 159 sedan årsmodeller från år 2004 till 2011. Alfa Romeo 159 sedan har har tre rutor bakom föraren varav en bakruta och två rutor i passagerardörrarna  och två rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Alfa Romeo 156 sedan till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Alfa Romeo 159 sedan.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck och böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Alfa Romeo 159 sedan med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Alfa Romeo 159 sedan för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Alfa Romeo 159 sedan t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!