• Solfilm till Alfa Romeo Giuiletta. Solfilm till alla Alfa Romeo bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Alfa Romeo Giuiletta199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Alfa Romeo Giuiletta alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Alfa Romeo Giuiletta årsmodeller från år 2010 och framåt. Alfa Romeo Giuiletta har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) och två rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Alfa Romeo Giuiletta till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Alfa Romeo Giuiletta.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Alfa Romeo Giuiletta med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Alfa Romeo Giuiletta för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Alfa Romeo Giuiletta t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen  så får du en ny solfilm utan kostnad!