• Solfilm till Chevrolet Corvette. Färdigskuren solfilm till alla Chevrolet bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Chevrolet Corvette199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Corvette alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Chevrolet Corvette årsmodeller från år 1968 och framåt. Corvette. Köp till solfilm för framdörrarna på din Chevrolet Corvette till ett reducerat pris! Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Corvette. (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren).

Corvette C3 (1968-1982), Corvette  C4 (1984-1996), Corvette C5 (1997-2004) och Corvette C6 (2005-2013) har alla endast en bakruta samt två rutor i framdörrarna. Coolt! Corvette C7 (2014-) har två små rutor bakom framdörrarna. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Chevrolet Corvette med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Chevrolet Corvette för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Corvette t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!