• Solfilm till GMC Sierra Standard cab. Solfilm till alla GMC bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
80% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

GMC Sierra199 kr

99 kr

Solfilm till GMC Sierra Standard cab alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla GMC Sierra Standard cab (Pick up) årsmodeller från år 1999 och framåt. GMC Sierra Standard cab har en ruta bakom föraren samt två rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din GMC Sierra Standard cab till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare GMC Sierra Standard cab. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din GMC Sierra Standard cab med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla GMC Sierra Standard cab för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din GMC Sierra Standard cab t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!