• Solfilm till Mitsubishi Genesis coupé . Färdigskuren solfilm till alla Mitsubishi bilar.
  • Solfilm till Hyundai Coupé. Färdigskuren solfilm till alla Hyundai bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Hyundai Coupé199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Hyundai Coupé alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Hyundai Coupé årsmodeller från år 2002 och framåt. Hyundai Coupé har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav bakrutan, två rutor i passagerarutrymmet samt två rutor i framdörrarna.  

Köp till solfilm för framdörrarna på din Hyundai Coupé till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Hyundai Coupé.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Hyundai Coupé med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Hyundai Coupé för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Hyundai Coupé t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!