• Solfilm till Hyundai i20 3-dörrar. Färdigskuren solfilm till alla Hyundai bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Hyundai i20 3-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Hyundai i20 3-d alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Hyundai i20 3-dörrar årsmodeller från år 2009 till 2015. Hyundai i20 3 dörrar har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav bakrutan, två rutor i passagerarutrymmet samt två rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Hyundai i20 3-dörrar till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Hyundai i20 3-dörrar.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras  på din Hyundai i20 3-dörrar med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Hyundai i20 3-dörrar för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Hyundai i20 3-dörrar t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!