• Solfilm till Jaguar XF. Solfilm till alla Jaguar bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Jaguar XF199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Jaguar XF alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Jaguar XF årsmodeller från år 2007 och framåt. Jaguar XF har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta två rutor på passagerardörrarna och två små rutor bakom passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Vill du ha solfilm till soltaket vänligen kontakta oss för mer information.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Jaguar XF till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Jaguar XF.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Jaguar XF med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Jaguar XF för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Jaguar XF t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!