• Solfilm till Jeep Grand Cherokee. Solfilm till alla Jeep bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Jeep Grand Cherokee199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Jeep Grand Cherokee alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Jeep Grand Cherokee årsmodeller från år 1993 och framåt. Jeep Grand Cherokee fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Den första modellen av Jeep Grand Cherokee (1993-2005 WJ) har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Jeep Grand Cherokee i årsmodell 2005, 2010 och 2013 så att du väljer rätt! 1999-2005 modell WJ, 2005-2010 modell WK och 2010-2013 modell WK2.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Jeep Grand Cherokee till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Jeep Grand Cherokee.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Jeep Grand Cherokee med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Jeep Grand Cherokee för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Jeep Grand Cherokee t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!