• Solfilm till Lancia Thema. Solfilm till alla Lancia bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Lancia Thema199 kr

  • Limfri film för enkel montering
  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar

  • För enstaka filmer klicka här
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Lancia Thema alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Lancia Thema årsmodeller från år 2011 och framåt. Lancia Thema har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav bakruta och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Lancia Thema till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Lancia Thema. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Lancia Thema med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Lancia Thema för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Lancia Thema t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!