• Solfilm till Mazda 2 med 3 dörrar. Solfilm till alla Mazda bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Mazda 2 3-d199 kr

Solfilm till Mazda 2 3-dörrar alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Mazda 2 med 3-dörrar årsmodeller från år 2007 till 2014. Mazda 2 med 3-dörrar har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor på passagerarutrymmet samt två rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Mazda 2 med 3-dörrar  till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Mazda 2 med 3-dörrar.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Mazda 2 med 3-dörrar med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Mazda 2 med 3-dörrar för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Mazda 2 med 3-dörrar t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!