• Solfilm till Mazda 3 halvkombi. Solfilm till alla Mazda bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Mazda 3 5-d199 kr

Solfilm till Mazda 3 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Mazda 3 årsmodeller från år 2003  och framåt. Mazda 3 (halvkombi) har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en ruta i bagagerummet och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna.  Karossmodellen 2009-2013 har sju rutor bakom föraren.

Observera att det finns olika karossmodeller på Mazda 3 i årsmodell 2009 och 2014 så att du väljer rätt!

Köp till solfilm för framdörrarna på din Mazda 3 till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Mazda 3. Beställer du solfilm bara till bakdörrarna ingår givetvis solfilm till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Mazda 3 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Mazda 3 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Mazda 3 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!