• Solfilm till Mercedes Sprinter Crew. Solfilm till alla Mercedes bilar från EVOFILM®

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Mercedes Sprinter Crew199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Mercedes Sprinter Crew alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Mercedes Sprinter Crew årsmodeller från år 2006 till 2018. Mercedes Sprinter Crew har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en delad ruta på bakdörren och två rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Mercedes Sprinter Crew till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Mercedes Sprinter Crew. Beställer du solfilm till bakdörrarna eller framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Mercedes Sprinter Crew med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Mercedes Sprinter Crew för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Mercedes Sprinter Crew t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!