• Solfilm till Mini One. Solfilm till alla Mini bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Mini One 3-d199 kr

Solfilm till Mini One alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Mini One årsmodeller från år 2001 och framåt. Mini One 3-dörrar har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen), bakrutan, två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Mini One och Mini Cooper har samma modell på karossen. Det som skiljer Mini One och Mini Cooper är främst storleken på motorn där Mini Cooper är den vassare av dem. Från 2014 års modell finns även Mini One som en 5-dörrars modell.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Mini One till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Mini One. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Mini One med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Mini One för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Mini One t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!