• Solfilm till Mitsubishi Pajero. Solfilm till alla Mitsubishi bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
80% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Mitsubishi Pajero199 kr

99 kr

Solfilm till Mitsubishi Pajero alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Mitsubishi Pajero årsmodeller från år 2006 och framåt. Mitsubishi Pajero har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Ange i kassan om du vill ha solfilmen till bakrutan utskuren för reservhjul eller inte.

OBS! Det finns en annan Mitsubishi Pajero (LWB) som tillverkades 2000-2009 vilken säljs som separat artikel. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Mitsubishi Pajero till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla nio rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Mitsubishi Pajero. Beställer du solfilm bara till bakdörrarna ingår givetvis solfilm till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Mitsubishi Pajero med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Mitsubishi Pajero för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Mitsubishi Pajero t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!