• Solfilm till Nissan Leaf. Solfilm till alla Nissan bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
80% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Nissan Leaf199 kr

99 kr

Solfilm till Nissan Leaf alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Nissan Leaf årsmodeller från år 2012 och framåt. Nissan Leaf har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav fyra rutor på passagerardörrarna, bakrutan samt fyra rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Nissan Leaf till ett reducerat pris! Vill du bara ha film till passagerarrutorna väljer du "bakdörr". Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Nissan Leaf. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Nissan Leaf med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Nissan Leaf för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Nissan Leaf t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!