• Solfilm till Nissan Micra. Färdigskuren solfilm till alla Nissan bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Nissan Micra 5-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Nissan Micra alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Nissan Micra årsmodeller från år 2003 och framåt. Nya Nissan Micra 2017- har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor på passagerardörrarna, bakrutan samt två rutor i framdörrarna. Äldre Nissan Micra har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav fyra rutor på passagerardörrarna, bakrutan samt två rutor i framdörrarna.

Observera att det finns olika karossmodeller på Nissan Micra i årsmodell 2010 och 2017 så att du väljer rätt!

Köp till solfilm för framdörrarna på din Nissan Micra till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Nissan Micra. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Nissan Micra med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Nissan Micra för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Nissan Micra t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!